dimarts, 20 de maig del 2014

La nit del motor 2014

Bona nit,

el passat dimecres dia 7 de maig, vaig tenir l'oportunitat d'assistir a "La Nit del Motor 2014 - Gala Benèfica", organitzada per "Nos Apasiona", que va tenir lloc dins les muralles del Poble Espanyol de Barcelona. L'acte, en el qual hi van assistir més de 550 persones relacionades amb el món del motor com Albert Llovera i Marc Coma, va comptar amb la presència de Xavier Trias, alcalde de Barcelona.

Aquesta Gala Benèfica tenia com a principal objectiu recaptar fons per una acció solidària, destinar els beneficis a la Fundació "Wings for Life", la qual dóna suport a la investigació de les lesions medul·lars. L'acte va consistir en una recepció Photocall, un còctel, una entrega de guardons i un sorteig benèfic. Els premis que es van entregar van ser:
  • Guardó com a reconeixement i per l'aposta que fa la ciutat per l'esport del motor a Xavier Trias, alcalde de Barcelona.
  • En la categoria de periodisme, el premi va ser pel periodista de TV3, Santi Faro.
  • Xavi Mora i Jordi Banyeres, van obtenir el guardó en la categoria de pilots.
  • Jaime Puig, director de Seat Sport, va rebre el premi en la categoria d'empresa.
Un cop finalitzada l'entrega de premis, es va celebrar un sorteig benèfic en el qual hi vam poder participar els assistents a l'acte i els beneficis que es van obtenir, van destinar-se a la Fundació "Wings for Life", ja esmentada abans.

Durant l'acte, els assistents vam poder gaudir també de l'exposició de vehicles on vam poder veure els últims models presentats al mercat per marques tant exclusives com: Ferrari, Mc Laren, Mercedes o Porsche. Al final d'aquesta entrada al blog, en podeu veure algunes imatges.

Va ser una gran nit, l'ambient era extraordinari, el temps acompanyava, què més es pot demanar? Espero poder repetir experiències com aquesta en futures ocasions, va ser genial! 

     

      

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada