dilluns, 24 de desembre del 2018

Últim entrenament de l'any

Hola a tothom!!!

Fa uns dies vaig tornar a ser a La Molina per seguir amb els entrenaments de la nova temporada. Pel que fa a la quantitat de neu, tornava a ser la mateixa de la setmana anterior, és a dir, escassa. De nou calia pujar amb les crosses pel telecadira i un cop a dalt, pujar a la cadira, deixar les crosses al remuntador i dirigir-nos a la zona on sí que es podia entenar.

Primer vam seguir practicant diferents exercicis per seguir millorant la tècnica i després, vam fer unes quantes baixades seguides per anar aplicant tot allò que havíem anat fent. Hi ha coses que comencen a sortir i coses que cal seguir treballant, però a poc a poc, tot va donant els seus fruits.

D'altra banda, els del club de l'escola d'esquí tenien muntat un traçat de gegant i tot i que jo portava l'esquí d'eslàlom, el Jordi m'hi va fer passar un parell de vegades per provar també alguns dels exercicis treballats dins del traçat. Tot i no dur l'esquí adient per aquell traçat, les sensacions van ser prou bones.

Un cop passades les dues hores, tornavem al telecadira inicial, agafavem les crosses i telecadira avall altre cop! Era impossible baixar esquiant!!!

L'endemà, el temps no va acompanyar gens, es va posar a ploure i la poca neu que hi havia, no estava en condicions per entrenar... Per tant, aquell dia no vam poder fer res de res. Així doncs, vam tornar a l'apartament, vam recollir i vam tornar cap a casa. Quina llàstima!!!

Ara toca disfrutar de les vacances nadalenques i a mitjans de gener, tornarem a pistes. Espero que nevi ben aviat, que puguin millorar l'estat de les pistes i a partir d'aleshores, a disfrutar de la neu en condicions.

Com sempre, us deixo unes imatges de l'entrenament. Fins la propera!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada