dissabte, 14 de març del 2020

Últims entrenaments de la temporada

Hola a tothom,

la setmana passada vaig dur a terme els últims entrenaments de la temporada abans de la participació a les competicions previstes. Malauradament, aquestes competicions s'han vist cancel·lades en dies posteriors a causa del COVID-19. 

Pel que fa als entrenaments, el dissabte no es va plantar cap traçat a causa del vent que va comportar el tancament d'algunes pistes i remuntadors. Així doncs, vaig aprofitar per treballar tècnica de slàlom per les pistes que hi havia obertes. Diumenge va ser el torn de l'entrenament de slàlom gegant a la pista "Roc Blanc". Algunes baixades van anar millor que d'altres, però en el conjunt de totes, tant el Jordi com jo vam estar contents dels resultats obtinguts. Ara només calia esperar les competicions, aplicar tot allò après durant la temporada i intentar donar el millor de mi a cada baixada.

Finalment, com ja he dit, a causa del COVID-19 (Coronavirus) s'han cancel·lat totes les competicions i ha arribat el moment de donar per acabada la temporada 2019-2020.

Com sempre, us deixo unes imatges de l'últim entrenament de la temporada. Fins la propera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada