dijous, 12 de març del 2015

Últim entrenament abans de la Cursa Social del proper dissabte

Hola a tots i totes, 

el cap de setmana passat va tocar entrenament i vam aprofitar per practicar tant gegant com slàlom, ja que tot i que inicialment tocava gegant, a última hora es va canviar a slàlom. Tot i així, com que ja duia l'esquí de gegant, vam fer unes quantes baixades així i després el vam canviar pel d'slàlom. 

En el cas del gegant, em va permetre seguir practicant el que vam estar treballant a nivell tècnic la setmana anterior. Pel que fa a l'slàlom, també vaig poder treballar el fet de d'encarar-me a la màxima pendent però d'una manera més dinàmica.

Penso que va anar molt bé poder entrenar de les dues maneres (tant gegant com slàlom) ja que em va permetre poder practicar la tècnica treballada la setmana anterior des dels dos punts de vista.

Com sempre, us en deixo unes imatges. Els campionats són a tocar i per anar escalfant motors, aquest cap de setmana... Cursa Social Meganeu!!! Jo no me la perdo!!! La crònica... La setmana vinent!!!



2 comentaris:

  1. Muy chulo el video y el tema que has elegido como musica mincanta....
    Ademas veo que por fin estas mas sobre la nieve que tumbada en ella......jajajjaaj, es broma, ya se que esquias superbien ;P
    Un besito del Sergi :)

    ResponElimina