dimecres, 14 de setembre del 2016

Primera concentració del programa "Detección y Seguimiento"

Bona tarda,

ara si, comença la pretemporada amb la primera concentració del programa "Detección y Seguimiento". 

Divendres 9 de setembre, al sortir de treballar vaig anar ja cap a la Vall d'Aran on hi vaig arribar al voltant de les 7h de la tarda. Cap a les 8h, ja ens vam trobar tots els integrants de la concentració, vam sopar i aviat a dormir perquè ens esperava un cap de setmana mogut. 

Dissabte 10, a les 9h del matí teniem la presentació dels Programes CDIA (Centro de Deportes de Invierno Adaptados), a les 10h, es presentava el programa alpí i posteriorment, era el torn d'una sessió psicològica. Després de dinar, a descansar una mica i a la tarda, sessió de valoració física i nutrició.

Diumenge 11, el planning no era més tranquil. A les 9h, sessió técnica, a les 10h, seguia la sessió física i de nutrició començada la tarda anterior i finalment, a les 13h vam dinar i després, cadascú va marxar cap a casa.

Va ser un cap de setmana intens, però des del meu punt de vista, penso que va valdre la pena. Ara tocava seguir treballant i quan arribi la neu, a mitjans de desembre, arribaria la segona convocatòria.

A continuació, us deixo un link amb la crònica que en va fer el CDIA d'aquesta concentració. 


El proper pas, és demeanor hora per a la revisió mèdica i tramitar la llicència per a la propera temporada. Som-hi!

2 comentaris:

  1. El principio de la temporada se acerca.Y se nota que este año lo has cogido con ganas...Ya sea entrenando en Ribes de Freser con el Sergi, dando un bonito paseo por la Font Freda, o acudiendo al Valle de Aran para unas jornadas tecnicas, se nota que este año vas a tope.
    Desde aqui te quiero desear mucha suerte, seguro que estaras por encima de tus espectativas, asi que animo y a por todas, eres una ganadora :)
    Sergi, el valenciano

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sergi! Llega la temporada y nunca fallas!!! Me alegra saber que aún me sigues. La verdad es que hago lo posible para empezar la temporada en las mejores condiciones. Lo de estar por encima de mis expectativas... ya veremos como va avanzando la temporada pero como siempre, intentaré dar lo mejor de mi y a ver que pasa. Gracias de nuevo por seguirme y escribirme. Una abrazo!!!

      Elimina