dijous, 8 de febrer del 2018

Entrenaments tècnics

Hola a tothom,

avui us parlaré de l'últim entrenament del mes de gener. A finals de d'aquella setmana havia fet una gran nevada i la neu estava espectacular! Era un cap de setmana que prometia unes condicions de neu immillorables i així va ser.

Els dos dies va tocar entrenament tècnic a pistes i, entre d'altres aspectes, vam centrar-nos força en treballar la inclinació i buscar els "cantos" de l'esquí. La veritat és que costa força perquè quan sembla que em començar a sortir, o bé inclino massa i caic o, d'altra banda, la reacció és recuperar l'estabilitat i no acabo d'inclinar suficient. 

Tanmateix, també anem tocant la suspensió de la cadira per anar-la ajustant a les necessitats amb la màxima precisió. 

Com ja he dit, la neu estava genial i tot i que en alguns moments hi havia algunes muntanyes de neu, poc a poc les vaig començant a controlar i... no està tant malament això de fer algun saltiró de tant en tant!

Les sensacions, tot i la lesió del genoll, són força bones i estic satisfeta del profit que n'estic treient als dies que puc entrenar. Això sí, com sempre, cal seguir treballant per afrontar els reptes en les millors condicions possibles.

Com ja és habitual, us deixo amb unes imatges del que van donar de sí els entrenaments d'aquell cap de setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada