dijous, 23 de gener del 2020

Més entrenaments de gegant

Hola a tothom,

el cap de setmana passat vam seguir amb els entrenaments de gegant dins de traçat. Bé, només dissabte, ja que el diumenge feia massa vent, van haver de tancar algunes zones i per tant no van poder plantar pals. Això sí, vam aprofitar per fer entrenament tècnic a les poques pistes que quedaven obertes. 

Dissabte, en l'entrenament, el Jordi va estar content, i va dir que va notar un "clic", un canvi i que seguim avançant i millorant. Per tant, satisfeta del resultat! Diumenge, en l'entrenament tècnic també vaig anar notant algunes sensacions noves que em permeten seguir evolucionant, tot i que cal seguir treballant, però anem per bon camí. 

A continuació us deixo l'enllaç d'ún vídeo amb una de les baixades dins del traçat de dissabte. Segons el Jordi, de totes les baixades que vaig fer, aquesta va ser la "pitjor". Per tant, pot ser sí que no anem tan malament, no? Doneu les vostres opinions!


I el proper cap de setmana, després de la gran quantitat de neu que ha caigut aquesta setmana, a gaudir de les pistes al màxim i a seguir entrenant!

Fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada