dijous, 3 de febrer del 2022

Gener 2022

 Hola a tothom,


ja ha acabat el mes de gener i després de les festes nadalenques, ha tocat entrenar cada cap de setmana. Hi ha hagut dies d'entrenament tècnic a pistes, d'altres en traçat i finalment altres moments d'esquí per lliure. Això sí, en cap cas, sense oblidar-me de practicar allò que anem treballant amb el Jordi, l'entrenador. 


Les sensacions d'aquestes 3 setmanes han sigut força bones i com diu el Jordi, anem per bon camí. El cap de setmana passat, l'últim de gener, va tocar tornar a entrenar en un traçat i... ni més ni menys que a Roc Blanc! Una pista que normalment la tinc força atravessada, però en aquesta ocasió, les sensacions van ser força bones. Tot i així, com sempre, cal seguir treballant per millorar encara més.


Arribats al mes de febrer, és el moment de començar a posar-nos en situació de competició. Per això, aquest cap de setmana participaré al 11è GP CEAP Banc de Sabadell / 4t Mem. Joan R. Tordera i Nelda. No competeixo des d'abans de la pandèmia, així que després de tant de temps, veurem què passa... Ganes no en falten i l'entrenador diu que m'anirà bé per practicar i agafar confiança de cara als Campionats de Catalunya del proper de mes març i els d'Espanya a l'abril. Així doncs, som-hi!


Us deixo unes imatges del que ha donat de sí aquest més de gener a pistes i us mantindré informats i informades de com va la primera cursa de la temporada. Fins la propera!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada