dijous, 10 de desembre del 2015

Primers entrenaments de la temporada

Bona tarda,

després de la primera presa de contacte amb la neu de la temporada, aquest cap de setmana llarg passat, va tocar començar a entrenar. Divendres al vespre vaig pujar cap a La Molina fins dimarts per començar a entrenar. La veritat, és que igual que el cap de setmana anterior, no hi havia massa pistes obertes encara, però per començar, ja era suficient.

Les sessions van consistir bàsicament en fer tècnica a pistes, ja que encara no hem fet cap sessió de passar pals. Vam fer dos dies d'slàlom i dos de gegant. El Jordi, l'entrenador, també va agafar la cadira i això em facilitava poder entendre millor el que m'explicava.

Vam estar practicant varis exercicis, des de fer gir encarats a la màxima pendent, passant per exercicis de dinamisme fins a exercicis per deixar córrer l'esquí sobre el "canto". El tema de les pendents, al final va anar millorant, però els "cantos" se'm resisteixen... Així doncs, caldrà seguir practicant.

Aquesta setmana, toca desplaçar-se cap a Baqueira, a un "stage", on estic segura que aprendré moltíssim.

Fins aviat!!!


2 comentaris:

  1. ei hola Alba!
    Me alegra leer que por fin ha empezado la temporada por lo blanco..jjejeje.
    Estoy seguro que este año va a ser mejor que el anterior, ya estoy deseando leer tus ultimas novedades sobre ese stage de Baqueira y sobre toda la temporada que ya esta aqui.
    Te deseo toda la suerte del mundo y seguro que logras todas las metas que te propongas.
    Un besito fuerte y no olvides poner fotos...jejejejej
    Sergi...el valenciano :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!!!
      Muchas gracias por escribirme de nuevo!!! Me alegra saber que hay gente que me va siguiendo temporada tras temporada. Como puedes ver, ya puedes echar un vistazo a la crónica del stage en Baqueira. Una gran experiencia!!!
      Hasta pronto!!! Un fuerte abrazo!!! Besos

      Elimina