divendres, 2 de març del 2018

Últims entrenaments abans del mes de competicions

Hola a tothom,

el passat cap de setmana, l'últim del mes de febrer, va tocar entrenar de nou. Va ser un entrenament molt profitós. Dissabte no hi havia traçat, així que vam aprofitar per fer entrenament tècnic d'eslàlom a pistes. Vam seguir treballant el tema de trobar el cantell, com n'és de complicat!!! Poc a poc va sortint però encara em falta millorar moltíssim! Tot i així, l'entrenament va anar força bé, ja que mica en mica, anem avançant.

Diumenge, si que havien plantat un traçat. Va ser a la zona de Solei (Torrent Negre) i em va costar bastant agafar el ritme... me n'anava de línia, girava sobre les portes, etc. Tot i així, poc a poc vam anar millorant, encara que cal seguir treballant també en traçat perquè com diu el Jordi, tinc molt marge de millora encara.

Aquest cap de setmana toca descans però a partir del següent, arriben les competicions! El 10 i 11 de març participaré a la cursa Iberdrola i el mateix dia 10, duré a terme la presentació del llibre a Puigcerdà. El cap de setmana del 17 i 18, si no hi ha cap competició d'ultima hora, serà el torn dels últims entrenaments de la temporada i després... Campionats de Catalunya a Andorra (24 i 25 de març) i Campionats d'Espanya (2 i 3 d'abril). Així doncs, a apretar i a intentar fer-ho de la millor manera possible. Us mantindré al dia dels resultats obtinguts!!!

Com sempre, us deixo amb unes imatges de l'entrenament de la setmana passada. Fins la propera!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada