dimecres, 20 de febrer del 2019

Seguim amb els entrenaments

Hola a tothom,

fa dos caps de setmana van seguir els entrenaments. Dissabte 9, va ser el torn de practicar eslàlom en traçat. La pista assignada era el "Pedró", una pista situada a la zona d'Alabaus. La pista no era complicada però les últimes portes del traçat se'm van resistir força i acabava passant per sobre d'algun pal, ja ho veureu en el vídeo... Després de practicar en traçat, vam seguir treballant la tècnica a pistes. 

Diumenge 10, era el torn d'entrenar en traçat d'eslàlom gegant a "Roc Blanc", una pista força complicada pel meu gust, però que cal practicar-hi perquè mai saps què et trobaràs en una competició. Tot i així, el vent va impedir aquest entrenament en traçat, ja que van haver de tancar alguns remuntadors i no s'hi podia accedir. Per tant, vam seguir treballant la tècnica a pistes. 

Una cosa que cal destacar és que degut a les altes temperatures, la neu començava a transformar i s'anaven formant muntanyetes, i a més a més, estava ple de gent. Això, sovint dificultava el pas per les pistes, havies d'esquivar les muntanyetes de neu i la gent o fins i tot, frenar i esperar perquè es buidés una mica i poder baixar un troç seguit. Tot i així, estic contenta dels entrenaments fets, tant en el traçat d'eslàlom el dissabte com en la tècnica posterior i el diumenge.

Aquest cap de setmana passat, va tocar descans però el proper, seguiran els entrenaments. Així doncs, us seguiré mantenint al dia!!! Fins la propera!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada