dijous, 28 de febrer del 2019

Últims entrenaments abans de la primera competició

Hola a tothom,

ja arriba el mes de març i per tant, és hora de començar a competir. 

El passat cap de setmana va ser l'últim d'entrenament abans de la primera competició. Aquest cap de setmana toca descans i el següent (9 i 10 de març) serà el moment de participar al 8è Gran Premi CEAP a La Molina. Em servirà com a prova prèvia als campionats que arribaran a final de mes.

Un cop passat l'esmentat premi, serà el torn dels dos últims caps de setmana d'entrenament i a finals de març, concretament els dies 30 i 31, arribaran dels Campionats de Catalunya, que enguany es duran a terme a l'estació de Masella. Si puc compatibilitzar els horaris, el dissabte 30, també voldria participar a la cursa de l'escola d'esquí, la Cursa Social Meganeu. A veure si es pot fer tot...

I, per finalitzar la temporada, el següent cap de setmana, és a dir, els dies 6 i 7 d'abril em desplaçaré a Baqueira Beret per fer un últim entrenament previ als Campionats d'Espanya que es duran a terme a aquesta estació els dies 8 i 9 d'abril.

Ja ho veieu, després d'aquest cap de setmana de descans, ja no paro fins a final de temporada a Baqueira! Allà, si no hi ha canvis, donaré per tancada la temporada.

Pel que fa als entrenaments del cap de setmana passat, no hem puc queixar, sempre són millorables però van anar força bé. Fins i tot, hi va haver alguna que altre caiguda, però res greu... No us espanteu, són coses que passen! Millor caure durant els entrenaments que no pas en plena competició, oi? 

Dissabte vam entrenar a una pista que normalment em costa força. És Roc Blanc, però per fi em vaig sentint cada vegada més còmode i això és l'important ja que van sortint coses que fa poc temps em costaven moltíssim. Diumenge, vam anar al Pedró, una pista completament diferent de la del dissabte, ja que és força fàcil però alhora va molt bé per practicar diferents exercicis i anar-los afiançant perquè quan arribem a una pista com Roc Blanc, aquests detalls ja estiguin assolits i els poguem aplicar en moments puntuals que facin falta dins els traçats.

Us deixo unes imatges d'aquest últim cap de setmana d'entrenament previ a la primera competició de la temporada. Fins la propera!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada