dimecres, 12 de febrer del 2014

Alba, la crack esquiadora. Un reportatge de Roger Clanchet de "En ruta outdoor"

Hola de nou,

ahir, dins les anècdotes de l'entrenament del cap de setmana passat, us vaig explicar que el Roger Clanchet de "En ruta outdoor", va venir a gravar unes imatges durant l'entrenament i que ben aviat en tindríem el resultat. Doncs ja és una realitat! 

Diumenge al matí, abans de començar l'entrenament ja ens vam veure al telecadira i vam quedar que cap a mig matí aprofitaria per venir a gravar, ja que havia vingut per participar en una trobada de bloggers organitzada a La Molina, en la qual, també hi havia els companys de "Central de Neu" que l'any passat també van fer un reportatge que parlava de mi i també vam poder veure'ns. Em va fer molta il·lusió trobar-los! Desrprés de gravar algunes baixades, va tornar a la trobada i vam quedar que quan tornéssim a pistes l'aviséssim i vindria a gravar una mica més i a fer-me unes preguntes. Tant en alguna de les baixades durant l'entrenament com quan ens va retrobar abans de plegar, em va proposar de posar-me una GoPro per tenir altres perspectives i així ho vam fer.

He de confesar que això de provar de gravar amb una GoPro, va ser tota una experiència. Ara la provem de posar aquí a la cama, ara al cos, ara allà a l'estabilo i així tenim diferents punts de vista, etc. Però el que està clar, és que en surten unes imatges fantàstiques i juntament amb les gravacions que anava fent el Roger, que evidenment són genials, ha quedat un gran reportatge. Ets un crack Roger!!! Moltíssimes gràcies!!! I si no us ho creieu... mireu, mireu!!!


4 comentaris:

  1. ¿Com "això que tinc"? No, no, nena, tú hi has de posar ambició, que una oportunitat com la que se t'ha presentat no arriva tots els dies!!! Et vull veure com a campiona en totes les competicions! I més quan t'han fet aquest super reportatge! ¿Capicci? ;D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val, val, Esther! Faré tot el possible per aconseguir-ho, en pots estar segura! Com molt bé dius, aquestes oportunitats no arriben cada dia i la penso aprofitar al màxim! Sobre el reportatge... extraordinari!!!! És genial!!!! ;D

      Elimina
  2. Quins cracks!!!! Alba esquiant i roger a la càmara!!!!! a seguir entrenant i a disfrutar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que seguirem entrentat Jordi!!! I sempre amb el teu suport, eh? Que si no, totes aquestes vivències no serien el mateix!!!! Una abraçada entrenador/monitor!!!! ;)

      Elimina