dimecres, 17 de febrer del 2016

Ressò dels resultats dels Campionats de Catalunya

Hola de nou,

una setmana després dels Campionats de Catalunya, alguns mitjans de comunicació han fet ressò de la jornada i dels resultats obtinguts. 

La veritat és que estic molt contenta de la difusió que se n'ha fet, no només pels bons resultats obtinguts, sinó també perquè és una altra manera de donar a conèixer i transmetre l'esport adaptat a tothom.

Aquí us deixo alguns dels enllaços i alguna imatge d'algun diari on han sigut notícia els Campionats d'enguany.


  • Ajuntament de Gelida:


  • RTV Vilafranca:

  • Eix Diari:

  • La Bústia


  • El 3 de Vuit:


Aprofito aquesta entrada al blog, per agraïr el suport, missatges i felicitacions que vaig rebent contínuament. És molt gratificant sentir-se tan estimada i t'anima a seguir lluitant per aconseguir assolir les fites proposades. De nou, gràcies a tothom!!!

Fins aviat!

4 comentaris:

  1. jejejej :=) madre mia, vas a tener que empezar a buscar mas cosas a parte de un esponsor,de momento no te vendria mal un jefe de prensa ;p
    De nuevo mi enhorabuena por esos triunfos, ahora toca el campeonato de España,te deseo mucha suerte, aqui estare para darte todo mi apoyo :)
    Un besito y hasta pronto
    Sergi v.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejeje, ya ves... de momento llego a todo, pero no lo descarto! :P
      Como siempre, gracias por escribirme y seguirme. Ahora a centrarme en los Campeonatos de España y sin duda, estar atentos que os mantendré informados!!!
      Hasta pronto!!!! Una abrazo!!!

      Elimina
  2. Felicitats Alba Que Tu Mereixes...Guapa

    ResponElimina