dilluns, 20 de gener del 2014

Campionat de Catalunya d'Esquí Alpí Adaptat

Hola a tots i totes,

aquest, ha sigut un cap de setmana força intens, ja que s'ha celebrat a l'estació de La Molina el Campionat de Catalunya d'Esquí Alpí Adaptat i en el qual he tingut l'ocasió de participar-hi.

El dissabte a les 8 del matí havia quedat amb el Jordi per anar cap a pistes i a les 8:30, ja pujàvem al telecadira per anar a escalfar una mica. A les 9h, es va fer el reconeixement de la primera mànega i he de dir, que la neu estava extraordinària. A més a més, va començar a nevar poc abans de començar el campionat. Era espectacular!

Quan ja gairebé eren les 10h, es va dur a terme la primera mànega i la veritat, és que vaig estar molt satisfeta del temps aconseguit (42'54 segons). Ara, l'objectiu principal era intentar millorar el temps a la segona i així va ser. 

Un cop tothom va acabar la primera mànega, es va canviar el traçat i cap a les 11:15h, es va fer una nova baixada de reconeixement. A les 11:45h, es donava el tret de sortida a la segona mànega. Cal dir, que entre la primera i la segona, el temps va canviar radicalment. D'estar ennuvolat i nevant durant la primera mànega, a la segona se li va sumar força boira, fred i vent. Així doncs, les condicions meteorològiques no acompanyaven gaire i  la pista, es veia ben poc. Tot i així, tal com ja he dit, vaig aconseguir millorar el temps (41'36 segons). Per tant, repte aconseguit i a més a més, primera classificada de la meva categoria (sènior asseguda).

Al finalitzar la segona mànega, ens vam traslladar a la zona on hi havia l'entrega de premis i tot i nevar amb força, ningú es va moure d'allà fins al final. Em van cridar dues vegades!!! Una per fer-me entrega d'una medalla per haver sigut la primera classificada de dones assegudes en categoria sènior i la segona per entregar-me un premi com a millor catalana asseguda. Dos premis!!! Qui m'ho havia de dir fa tres temporades quan vaig començar a aprendre a esquiar...

Ha sigut un cap de setmana ple d'emocions i de grans moments, els quals he tingut l'oportunitat de compartir amb la família, alguns amics i amigues desplaçats allà per l'ocasió i evidentment, amb l'entrenador, el qual li estic molt agraïda per tot el que m'arriba a ensenyar. Sense la seva paciència i el seu suport incondicional, possiblement no seria on sóc, ni hauria aconseguit res de tot això.

Us deixo amb un vídeo resum dels millors moments del campionat: l'escalfament, les dues mànegues (fixeu-vos amb el canvi de temps que us he comentat...), l'entrega de premis, etc.


4 comentaris:

  1. Moltes Felicitats!!!! Estem molt orgullosos de tu i no és tant sols pel premi sino pel teu esforç, actitud i capacitat de superació . I sobretot pel somriure que ens regales després de cada baixada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooooooh!!!! Moltes gràcies guapos!!!! S'ha de dir també, que vosaltres feu una magnífica feina, sempre amb un gran somriure, molta paciència i evidentment, amb molta professionalitat. Sense el vostre suport, possiblement no hauria arribat fins aquí i per això, també us dono les gràcies. Espero poder seguir compartint molts altres moments inoblidables al vostre costat. Sou uns cracks!!!

      Elimina
  2. Moltes felicitats Albeta!!! oleee oleee i oleee, ets una crack!! me'n alegro moltíssim per tu i q al final hagius aconseguit participar i guanyar!!! :)
    ENHORABONA!!! un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Albaaaaaaaaaa!!!! Doncs sí, ha sigut una experiència extraordinària!!!! A veure si ens tornem a veure aviat per pistes, eh? Un petó!!!!!

      Elimina