dilluns, 27 de gener del 2014

Productes terapèutics Medicramer

Hola a tothom,

avui us vull parlar de Medicramer. És la marca de referència en cremes terapèutiques per a fisioteràpia i massatge. Pionera al nostre país, encara és l'única marca 100% nacional entre les més venudes i l'única fabricada en un laboratori farmacèutic.

Fa uns dies, van contactar amb mi via facebook per demanar-me l'adreça i així poder enviar-me unes mostres. A continuació us explico quins són els productes que vaig rebre:




ACTIVE GEL: és un gel tèrmic d'efecte ultra fred que proporciona un efecte relaxant immediat gràcies al seu efecte fred. Cal utilitzar-se en situacions on aplicaríem gel i es pot aplicar fins a cinc vegades al dia mitjançant un suau massatge fins a la seva completa absorció. Està disponible en 150ml i en 400ml.






ACTIVE PLUS: és una crema tèrmica d'efecte tèrmic que proporciona un efecte relaxant immediat gràcies al seu efecte de calor suau. Cal utilitzar-se en situacions on aplicaríem calor local i es pot aplicar fins a cinc vegades al dia mitjançant un suau massatge fins la seva completa absorció. Està disponible en 150ml i en 400ml.




RELAXIL: és un gel fred totalment diferent a la resta, una solució per a les cames cansades i la mala circulació i un excel·lent hidratant a base d'Aloe Vera. Està disponible en 400ml.







Realment us recomano aquests productes i per tal de conèixer aquesta marca més a fons, també us animo a visitar la seva pàgina web http://www.medicramer.com/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada